Mentholatum Original Lipbalm

Den klassiske Mentholatum lipbalm dækker dine læber med et tyndt, let skinnende lag og beskytter i al slags vejr. Brug den når frosten bider, eller hvis du har tørre og sprukne læber – og nyd den milde, friske duft af menthol. 

Den er fyldt med plejende ingredienser og har den gode konsistens, som vores lipbalm er så kendt for.

Find Menholatums lipbalm hos Matas, på apoteket eller i dit lokale supermarked. Kan også købes online.

Den populære lipbalm i nye klæder og uden SPF6 - hvorfor?
Der er meget stor fokus i medierne og hos forbrugerne omkring hormonforstyrrende stoffer. Heriblandt Ethylhexyl Methoxycinnamate, som anvendes til solfilter. Derfor har Mentholatum aktivt taget en beslutning om at fjerne det indhold, som den oprindelige lipbalm med SPF 6 indeholdt, da Ethylhexyl Methoxycinnamate fremgår på en "måske" liste over hormonforstyrrende stoffer.
Vi brugte mere end et års udviklingsproces (for bl.a. at bevare læbepomadens mange skønne egenskaber) indtil produktet blev klar og som indeholder samme fugtgivende egenskaber med den lækre konsistens, som læbepomaden er kendt for. Samtidig har der været stor opbakning til den nye "formular" via en større forbruger test. 93% vil anbefale produktet til andre og kan ikke mærke en forskel.
Mentholatum er ikke gået på kompromis med indholdet – samme høje kvalitet er bevaret – bare uden "måske" hormonforstyrrende stoffer! Vi håber I vil tage godt imod den.

Se, hvad Mentholatums testpanel siger om 
den klassiske Lipbalm