Spørgsmål & Svar

Hvordan bruger jeg Mentholatum salve?

Den hurtigste, mest effektive måde er at smelte en skefuld salve i en skål med kogende vand og inhalere den varme blødgørende damp. Salven kan også påføres direkte på huden omkring næsen og på halsen I et tyndt lag 2 – 3 gange dagligt.

Hvordan virker salven?

Hvis man inhalerer duften fra salven, vil effekten af kamfer og menthol skabe en afkølende fornemmelse. Duften fra de nøje udvalgte naturlige ingredienser trænger gennem huden og stimulerer sanserne.

Kan jeg bruge salven, hvis jeg har følsom hud?

Fordi Mentholatum er lavet af rene naturprodukter, kan alle hudtyper benytte den. Men hvis du ved, at din hud er meget følsom over for en af ingredienserne, benyt da salven på et lille område af huden i ca. 24 timer, før du tager salven yderligere i brug.

Kan man bruge salven når man er gravid?

Ved graviditet bør man alltid tale med sin læge hvis man er i tvivl. Man skal være specielt opmærksom på produkter som indeholder æteriske olier. Furu-olie er en æterisk olie som blandt andet findes i Menholatum salven, dog kun i små mængder. Det anbefales at man tar en snak med sin læge før man bruger salven under graviditeten.

Kan Mentholatum Salve benyttes til børn?

Ja, salven kan benyttes af børn over 3 år.

Hvordan virker Mentholatum håndcreme?

Mentholatums håndcreme er en vandbaseret behandling til tørre hænder og fødder. Det høje indhold af Glycerin forhindrer ru og tør hud, og giver huden en høj fugtighed. Naturlig kamfer forebygger det naturlige tab af fugtighed i huden samtidig med at den giver huden en langtidsholdbar beskyttelse i hverdagen.

Hvordan virker Mentholatum lipbalm?

Det er en god hverdags læbepomade, som kan bruges som forbyggende og genopbyggende behandling af tørre læber. Den blødgører hurtigt læberne og giver en langtidsholdbar beskyttelse mod naturens skadelige effekter året rundt. Naturlige menthololier og kamfer giver den særlige kølende effekt.

Er der parabener i Mentholatum?

Flere og flere spørger os om der er parabener i produkterne. Og svaret er kort og enkelt. Nej!

Hvordan virker Mentholatum Go’Negl?

Go’Negl har to "aktive" ingredienser, Denatonium Benzoate og Sucrose Octaacetate, som giver en ubehagelig, men ufarlig smag, og som forebygger neglebidning hos børn og voksne.

Kan jeg bruge Go’Negl hvis jeg har følsom hud?

Go’Negl kan bruges på alle hudtyper. Men, hvis du er meget følsom over for en af ingredienserne, anbefales det at lave en test på en negl før du benytter dig af produktet. Benyt ikke Go’Negl på beskadiget hud eller rifter, da dette kan medføre irritation.

Hvad gør jeg hvis Go’Negl’s påføringskugle sætter sig fast?

Go’Negl er en hurtigtørrende væske og det kan derfor ske at den lille kugle sætter sig fast. Specielt hvis låget ikke bliver sat hurtigt på igen efter brug. Hvis den sætter sig fast, så tryk kuglen ned og kør den henover på et stykke papir. Dette løser ofte problemet.

Kan børn benytte Go’Negl?

Go’Negl må kun anvendes til børn over 3 år.